Авторська піца із лососем власного посолу, подається на вершковому соусі із руколою,крем чізом та лимоном
Подається на томатному соусі із руколою та пармезаном .
Авторська піца з креветками темпура та моцарелою, на основі вершкового соусу. Подається з крем-сиром Філадельфія, мікс салатом та пармезаном.
Подається з гарбузовим насінням та зеленню.
Прімавера у перекладі з італійської весняний. Легкий овочевий салат із томатами чері, редискою, свіжим огірком, подається із зерном кукурудзи та зеленню.
Соковита яловича котлета, подається в легкій та хрусткій піті в поєднанні з авторськими соусами, свіжим салатом та томатами.
Сирнички з шпинатом подаються із слабосоленим лососем, сирним соусом та зеленню.
Ніжні сирнички у ванільному соусі, подаються із сезонними ягодами та вишневим конфі.
Млинці із карамелізованими яблуками та бананом під меренгою, подаються із сезонними ягодами.
Італійський омлет з грильованою куркою та шпинатом, подається з фінським хлібцем, мікс салатом та томатами чері заправлені гірчичним соусом.
Хліб фінський, крем-сир, яйця пашот, подаються на мікс салаті у поєднанні зі свіжим огірком та соусом чедер.
Хліб фінський, крем-сир, яйця пашот, подаються на мікс салаті у поєднанні зі свіжим огірком та соусом чедер
Глазунья на свіжоспеченій чіабаті, подається з мікс салатом, томатами, сиром чедер та мариновим огірком, заправляться медово-гірчичним соусом.
Асорті вишуканих, ароматних та пряних сирів (бергадер, ементаль, пармезан, горгонзола), сервіроване сезонними ягодами та журавлиним соусом.
Асорті з пряних м'ясних делікатесів( яловича полядвиця, пармська шинка, коппа, гостра салямі сальсічо) нарізаних слайсами, подається з фінським хлібом, в'яленими томатами та зеленню
Дрібно січена ніжна яловичина з гірчичним соусом, в'яленими томатами, маринованим огірком та каперсами. Подається із соусом чимічурі та грильованим фінським хлібом.
М'якоть авокадо з додаванням томатів, соку лайма та спецій. Подається з чіпсами тако та зеленню
Нарізаний слайсами запечений на грилі яловичий ростбіф сервірований мікс-салатом та соусом з тунця
Тонко нарізаний лосось, маринований в латиноамериканському стилі (з соком лайму та екзотичними спеціями). Подається з мікс-салатом та томатами чері
Хрусткі чіпси тако з рубленим пряним філе тунця та маринованим імбирем.
Асорті закусок, з сиров'яленим м'ясом, цибулевими кільцями, грінками та чипсами тако , соусом цацики, які смакуватимуть поціновувачам пива.
Асорті закусок, з слабосоленим лососем, цибулевими кільцями, грінками та чипсами тако , соусом вітело тонато, які смакуватимуть поціновувачам пива.
Печінковий паштет із журавлиновим маслом, крем чіз із печеним болгарським перцем, фасолевий хумус та мезе із тунця, подається із хрусткою чіабатою та чіпсами тако.
Подається із хрусткою чіабатою та чіпсами тако.
Прімавера у перекладі з італійської весняний. Легкий овочевий салат із томатами чері, редискою, свіжим огірком, подається із зерном кукурудзи та зеленню.
Подається з гарбузовим насінням та зеленню.
Свіжий мікс-салат,цвітна капуста, томати чері, авокадо, заправляється соусом на основі анчоусів.
Мікс-салат, свіжий огірок, авокадо заправляється медово-гірчичним соусом, подається з виногорадом, фундуком та пряним йогуртом.
Свіжий салат з томатами чері, хрустким сиром брі, міксом салату,полуницею та виноградом заправлений журавлиним соусом.
Печений перець, томати чері, горіх фундук та кінза, заправляється горіховим соусом.
Свіжий мікс салат, биті огірки, печений баклажан, подається із горіховим соусом, кінзою, сезамом та мікрогріном.
Мікс салат, томати, свіжий огірок та стручкова квасоля, заправляється гірчичним соусом.
Салат із запеченим язиком-гриль, свіжим мікс-салатом, хрустким свіжим огірком та пікантним соусом на основі хрону
Вишуканий салат з морськими бейбі восьминога, тигровими креветками, маринованим імбирем, свіжим огірком, болгарським перцем та кінзою. Заправлений ароматною песто.
Салат із пелюстками запеченого буряка, слабосоленим лососем та сиром філадельфія, битими огірками та печеним гарбузом, заправлений горіховим соусом.
Подається у хрусткому шаровому тісті із ягідним соусом.
Ситний суп з овочами, фасолею та картоплею. З додаванням яловичини та свинини.
Густий наваристий суп на основі яловичого бульйону з м'ясом телятини, грибами, квасолею, орегано та томатами конкасе. Подається з паляничками тако.
Пікантний суп із томатами конкасе, перцем чилі, печерицями, перепелиними яйцями, імберем та кінзою.
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус та подається з карамелізованою цибулею
Мега сирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус та тушкована яловичина, подається з карамелізованою цибулею.
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус, томлене яловиче м`ясо, перець чилі та подається з карамелізованою цибулею.
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус і пряна яловича шинка тривалого копчення та подається з карамелізованою цибулею
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус, сезонні овочі і курка та подається з карамелізованою цибулею
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус і лосось гравлакс та подається з карамелізованою цибулею
Класична італійська піца з сирами чеддер, моцарелла, горгонзола та пармезан
Класична італійська піца з сиром моцарела, томатами та міксом зелені
Класична італійська піца зі шматочками курки, беконом, томатами чері, міксом салату та соусом Цезар
Подається на томатному соусі із руколою та пармезаном
Найпопулярніша римська піца відомого італійського піцайоло Бончо. Ніжний вершковий соус, хрустка панчета, сир моцарела та секретний інгредієнт від Бончо ( картопля ) .
Авторська піца із лососем власного посолу, подається на вершковому соусі із руколою,крем чізом та лимоном
Ніжний вершковий соус, сир моцарела, фісташки та фундук, заправляється горіховим соусом.
Італійська піца з чотирма видами м'яса (салямі, шинка,пастрамі, бекон)
Авторська піца з креветками темпура та моцарелою, на основі вершкового соусу. Подається з крем-сиром Філадельфія, мікс салатом та пармезаном.
Класична італійська піца з томатним соусом, гострою салямі, перцем Чилі, сиром моцарела, коктейльними томатами, пармезаном і міксом салату
Авторська піца з телятиною пастрамі та моцарелою, на основі соусу чімічурі, подається з томатами чері та листям салату.
Класична італійська піца з вершковим соусом, з білими грибами, печерицями, томатами чері моцарелою та пармезаном
Стало відомим у світі завдяки Каліфорнії, прогулюючись променадою вздовж узбережжя, амігоси насолоджувались смачними тако з креветками. Томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі, гуакамоле та соусом на основі анчоусів.
Одна із найстародавніших страв Латинської Америки, одним з перших європейців, який її скуштував був Христофор Колумб. Синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Страва походить з регіону Монтеррей Мексики, яку готували лише у святкові дні, так як телячі щічки вважали делікатесом та подавали найближчим гостям свого дому, тому що корова велика, а щічки тільки дві. Синя ферментована капуста, томатна сальса, маринована синя цибуля та соус деміглас . Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля . Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Хрусткий баклажан, синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Традиційне італійське різотто з білими грибами, сиром маскарпоне та соусом з білих грибів. Подається з зеленню та сиром пармезан
Традиційна італійська паста з п'яти вишуканих сирів (горгонзола, чедер, маскарпоне, пармезан, бергадер)
Паста з дрібно рубленою телятиною в аргентинському томатно-пряному соусі та подається з сиром пармезан
Ніжна та ароматна італійська паста з шматочками грильованого курячого філе, заправлена вершковим соусом. Подається із зеленню та сиром пармезан
Паста з ніжним лососем. Подається із зеленню та пармезаном. Заправлена соусом на вибір (томатним або вершковим).
Вишукана паста з морепродуктів (тигрові креветки, бейбі восьминога) заправлена соусом на вибір (томатним або вершковим). Подається із зеленню та сиром пармезан
Ароматна паста з лісовими грибами заправлена овочевим соусом деміглас на основі копченої груші та сиром пармезан
Соковита яловича котлета, подається в легкій та хрусткій піті в поєднанні з авторськими соусами, свіжим салатом та томатами.
Традиційна аргентинська страва з пікантної м'ясної начинки з томленої яловичини, загорнутої у рулет з хрусткої тортильї
Страва південноамериканської кухні, рагу з яловичини, червоної квасолі, з гострим перцем, кукурудзою та приправами, посипається чорним шоколадом
Подається із квасолевим пюре
Ніжний тушкований язик в грибному демігласі подається на картопляному пюре
Подається із квасолевим пюре
Подається з бейбі картоплею, овочевим пюре та томатами чері.
Кальмар гриль на подушці соусу чимічурі, подається з брюсельською капустою у грибному демігласі та пряним овочевим пюре.
Медальйони із свинини, обгорнуті панчеттою під соусом із маринованого зеленого перцю, подаються на подушці соусу із пряних трав та гратеном.
Ціна за 100 г Найвідоміший аргентинський яловичий стейк, маринований за фірмовим рецептом, подається з соусом Чимічурі (оливкова олія, кінза,тим'ян, часник та сік лайма)
Ціна за 100 г Соковите м'ясо телятини на кістці, замариноване в пряних травах
Ціна за 100 г Соковитий свинний ошийок, замаринований в традиційних аргентинських спеціях (перець чилі, копчена паприка, часникова олія, тим'ян)
270/ 100/ 50 г М'ясисті свинні ребра глазуровані медом та гірчицею, подаються із запеченою картоплею та кукурудзою
Ціна за 100 г Соковитий стейк з курячого філе
Ціна за 100 г Рібай на кістці сухої витримки 21 день.Україна. Подається із запеченою картоплею та овочем пюре.
подається з кетчупом
Кукурудза запечена під сирним соусом, подається із пармезаном.
Ніжне тірамісу з малиновою начинкою та фісташковим кремом під вишуканою середземноморською червоною «подушкою»
Пікантно-солонуватий карамельний чізкейк із фундуком, у хрусткому сабле (печиво) з льоном та сезамом
Іспанський десерт, який готують на основі крем сиру
Ніжний чізкейк з крем сиру та кокосового молока, на основі хрусткого тіста сабле, подається з вишневим компоте.
Мигдалево-шоколадний торт із вершковим кремом з нотками лікеру Амаретто.
Класичний десерт, назва якого перекладається, як «шоколад, що тане». Це повітряний бісквіт з рідкою шоколадною начинкою. Подається з морозивом та полуничним конфі
Лимонне крем брюле на основі натуральних вершків та соку сицилійських лимонів, подається з карамелізованим тростиновим цукром.
Подається у хрусткому шаровому тісті із ягідним соусом.
ціна за кульку
ціна за кульку орео, пломбір
100/ 100
150/ 125
Аргентинський соус для смаженого м'яса (кінза, чилі, тим'ян, петрушкаа, сік лимону та олія)
Латиноамериканський соус на основі дрібно нарізаного манго та зелені із додаванням олії та лимонного соку
Латиноамериканський соус на основі дрібно нарізаного ананасу та зелені із додаванням олії та лимонного соку
Гостро-солодкий соус на основі перцю чілі, меду та соку лимону
Соус з грецького йогурту, свіжого огірка, кропу та часнику.
Контактні дані
Робочий час