Секція “Меню Кухні” наразі недоступна для замовлення.
Подається у легкій та хрусткій піті в поєднанні з авторськими соусами, свіжим салатом та томатами.
Подається з апельсиновим пюре, запеченим гарбузом та овочевими спагеті.
Подається з фетою та маринованим гарбузом.
Подається із сиром фета.
Подається з яйцем пашот під соусом цезар,із свіжим огірком,мікс салату та французькою гірчицею.
Подається з яйцем пашот під сирним соусом, маринованим буряком та битими огірками.
Подається із яйцем пашот під медово-гірчичним соусом,томатами та мікс салатом.
подається з соусом чеддер
Італійський омлет з грильованою куркою та шпинатом, подається з фінським хлібцем, мікс салатом та томатами чері заправлені гірчичним соусом.
Ніжні сирнички у ванільному соусі, подаються із сезонними ягодами та вишневим конфі.
Млинці із карамелізованими яблуками та бананом під меренгою, подаються із манго-ананасовим конфі.
Асорті закусок з тигровими креветками,кальмарами,мідіями. Подається з соусом цацикі та чіпсами тако.
Печінковий паштет із журавлиновим маслом, крем чіз із печеним болгарським перцем, дзадзикі, мезе із тунця, подається із хрусткою чіабатою та чіпсами тако.
Подається із хрусткою чіабатою та чіпсами тако.
Асорті вишуканих, ароматних та пряних сирів (бергадер, ементаль, пармезан, горгонзола), сервіроване сезонними ягодами та журавлиним соусом.
Асорті з пряних м'ясних делікатесів( яловича полядвиця, пармська шинка, коппа, гостра салямі сальсічо) нарізаних слайсами, подається з фінським хлібом, в'яленими томатами та зеленню
Хрусткі чіпси тако з рубленим пряним філе тунця та маринованим імбирем.
Дрібно січена ніжна яловичина з гірчичним соусом, в'яленими томатами, маринованим огірком та каперсами. Подається із соусом чимічурі та грильованим фінським хлібом.
Подається на карпачо з маринованого буряка, огірком та ікрою летючої риби.
М'якоть авокадо з додаванням томатів, соку лайма та спецій. Подається з чіпсами тако та зеленню
Нарізаний слайсами запечений на грилі яловичий ростбіф сервірований мікс-салатом та соусом з тунця
Тонко нарізаний лосось, маринований в латиноамериканському стилі (з соком лайму та екзотичними спеціями). Подається з мікс-салатом та томатами чері
Асорті закусок, з сиров'яленим м'ясом, цибулевими кільцями, грінками та чипсами тако , соусом цацики, які смакуватимуть поціновувачам пива.
Свіжий мікс салат, томати чері та манго, подається з апельсиновим соусом, смородиновою ікрою та французькою гірчицею.
Свіжий мікс салат, прошуто, філе з апельсину, маринований гарбуз, подається із апельсиновим соусом, каперсами та в'яленими томатами.
Свіжий мікс салат, рулети із слабосоленого лосося із крем-сиром, печений гарбуз, маринований буряк, биті огірки, подається із горіховим соусом та сезамом.
Свіжий мікс-салат,цвітна капуста, томати чері, авокадо, заправляється соусом на основі анчоусів.
Свіжий мікс салат, биті огірки, печений баклажан, подається із горіховим соусом, кінзою, сезамом та мікрогріном.
Свіжий салат з томатами чері, хрустким сиром брі, міксом салату,сезонні ягоди та виноградом заправлений журавлиним соусом.
Печений перець, томати чері, горіх фундук та кінза, заправляється горіховим соусом.
Свіжий мікс салат, печений перець, маринований буряк та гарбуз, подається з гірчичним соусом, крем-сиром та гарбузовим насінням.
Мікс салат, томати, свіжий огірок та стручкова квасоля, заправляється гірчичним соусом.
Подається із сиром фета, маринованим гарбузом та горіховим соусом
Вишуканий салат з морськими бейбі восьминога, тигровими креветками, маринованим імбирем, свіжим огірком, болгарським перцем та кінзою. Заправлений соусом песто.
Запікається з сиром моцарела та чедером у вершковому-пармезановому соусі.
Запікається з томленим яловичим фаршем,кукурудзою та квасолею під томатним соусом. Подається з моцарелою та пармезаном.
Подається із свіжим болгарським перцем та насінням сезаму.
Подається у хрусткому шаровому тісті із ягідним соусом.
Ситний суп з овочами, фасолею та картоплею. З додаванням яловичини та свинини.
Пікантний суп із томатами конкасе, перцем чилі, печерицями, перепелиними яйцями, імберем та кінзою.
Подається із сиром фета.
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус та подається з карамелізованою цибулею
Мега сирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус та тушкована яловичина, подається з карамелізованою цибулею.
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус, томлене яловиче м`ясо, перець чилі та подається з карамелізованою цибулею.
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус і пряна яловича шинка тривалого копчення та подається з карамелізованою цибулею
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус, сезонні овочі і курка та подається з карамелізованою цибулею
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус і лосось гравлакс та подається з карамелізованою цибулею
Класична італійська піца з сирами чеддер, моцарелла, горгонзола та пармезан
Класична італійська піца зі шматочками курки, беконом, томатами чері, міксом салату та соусом Цезар
Найпопулярніша римська піца відомого італійського піцайоло Бончо. Ніжний вершковий соус, хрустка панчета, сир моцарела та секретний інгредієнт від Бончо ( картопля ) .
Авторська піца із лососем власного посолу, подається на вершковому соусі із руколою,крем чізом та лимоном
Італійська піца з чотирма видами м'яса (салямі, шинка,пастрамі, бекон)
Класична італійська піца з сиром моцарела, томатами та міксом зелені
Класична італійська піца з томатним соусом, гострою салямі, перцем Чилі, сиром моцарела, коктейльними томатами, пармезаном і міксом салату
Авторська піца з креветками темпура та моцарелою, на основі вершкового соусу. Подається з крем-сиром Філадельфія, мікс салатом та пармезаном.
Одна із найстародавніших страв Латинської Америки, одним з перших європейців, який її скуштував був Христофор Колумб. Синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Страва походить з регіону Монтеррей Мексики, яку готували лише у святкові дні, так як телячі щічки вважали делікатесом та подавали найближчим гостям свого дому, тому що корова велика, а щічки тільки дві. Синя ферментована капуста, томатна сальса, маринована синя цибуля та соус деміглас . Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Стало відомим у світі завдяки Каліфорнії, прогулюючись променадою вздовж узбережжя, амігоси насолоджувались смачними тако з креветками. Синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі, гуакамоле та соусом на основі анчоусів.
Синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля . Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Бандера — іспанською мовою прапор. Кровʼянка, синя ферментована капуста, томатна сальса та маринова цибуля. Подається з перцем чілі та червоним хроном.
Синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля.
Хрусткий баклажан, синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Тушкована яловичина у томатному соусі, подається з гуакамоле та пармезаном.
Подається з фетою та маринованим гарбузом.
Авторські ньокі з батату, подаються з броколі та соусом чедер.
Паста з вершковим соусом та смаженим беконом. Подається зі сублімованим жовтком та пармезаном.
Ніжна та ароматна італійська паста з шматочками грильованого курячого філе, заправлена вершковим соусом. Подається із зеленню та сиром пармезан
Паста з ніжним лососем. Подається із зеленню та пармезаном. Заправлена соусом на вибір (томатним або вершковим).
Вишукана паста з морепродуктів (тигрові креветки, бейбі восьминога) заправлена соусом на вибір (томатним або вершковим). Подається із зеленню та сиром пармезан
Подається з тушкованим манго, ананасом печеним перцем та кінзою.
Соковита яловича котлета, подається в легкій та хрусткій піті в поєднанні з авторськими соусами, свіжим салатом та томатами.
Подається у легкій та хрусткій піті в поєднанні з авторськими соусами, свіжим салатом та томатами.
Подається з апельсиновим пюре, запеченим гарбузом та овочевими спагеті.
Ніжні яловичі щоки, тушковані у червоному вині, подаються із соусом деміглас.
Традиційна аргентинська страва з пікантної м'ясної начинки з томленої яловичини, загорнутої у рулет з хрусткої тортильї
Страва південноамериканської кухні, рагу з яловичини, червоної квасолі, з гострим перцем, кукурудзою та приправами, посипається чорним шоколадом
Подається з картоплею, овочевим пюре та томатами чері.
Авторські ньокі з батату, подаються з броколі та соусом чедер.
Ціна за 100 г Стейк вологої витримки. Подається із запеченою картоплею та овочевим пюре.
Медальйони із свинини, обгорнуті панчеттою під соусом із маринованого зеленого перцю, подаються на подушці соусу із пряних трав та гратеном.
270/ 100/ 50 г М'ясисті свинні ребра глазуровані медом та гірчицею, подаються із запеченою картоплею та кукурудзою
Подається з овочевим пюре та томатами чері.
Подається з картоплею, овочевим пюре та томатами чері.
Ціна за 100 г Соковитий свинний ошийок, замаринований в традиційних аргентинських спеціях (перець чилі, копчена паприка, часникова олія, тим'ян)
Подається з броколі, цвітною капустою, кабачком , заправлені пармезановим соусом та сезонним овочевим пюре.
подається з кетчупом
Скульптура з білого шоколаду, в основі повітряний полуничний мус з додаванням базиліково-полуничного кюлі та ванільного коржа.
Легкий грушевий мус у поєднанні карамелізованої груші та мигдалю, в основі ванільний корж з додаванням соленої карамелі.
Ніжні коржі з грецького горіху та моркви у поєднанні вершкового крему, подається з апельсиновими цукатами та фундуком.
Мигдалево-шоколадний торт із вершковим кремом з нотками лікеру Амаретто.
Поєднання шоколадного бісквіту та ганашу з прошаром малинового конфі з додаванням бренді.
Класичний десерт, назва якого перекладається, як «шоколад, що тане». Це повітряний бісквіт з рідкою шоколадною начинкою. Подається з морозивом та полуничним конфі
Шоколадний крамбл із ніжним заварним кремом та вишневим конфі. Подається із сезонними ягодами.
Десерт без глютену та без додавання цукру. Малиновий чізкейк на кокосовій основі.
Пікантно-солонуватий карамельний чізкейк із фундуком, у хрусткому сабле (печиво) з льоном та сезамом
Іспанський десерт, який готують на основі крем сиру
Подається у хрусткому шаровому тісті із ягідним соусом.
ціна за кульку
ціна за кульку орео, пломбір
150/ 125
100/ 100
Аргентинський соус для смаженого м'яса (кінза, чилі, тим'ян, петрушкаа, сік лимону та олія)
Латиноамериканський соус на основі дрібно нарізаного манго та зелені із додаванням олії та лимонного соку
Латиноамериканський соус на основі дрібно нарізаного ананасу та зелені із додаванням олії та лимонного соку
Гостро-солодкий соус на основі перцю чілі, меду та соку лимону
Соус з грецького йогурту, свіжого огірка, кропу та часнику.