Асорті вишуканих, ароматних та пряних сирів (бергадер, ементаль, пармезан, горгонзола), сервіроване сезонними ягодами та журавлиним соусом.
Асорті з пряних м'ясних делікатесів( яловича полядвиця, пармська шинка, коппа, гостра салямі сальсічо) нарізаних слайсами, подається з грильованою чіабатою, в'яленими томатами та зеленню
Дрібно січена ніжна яловичина з гірчичним соусом, в'яленими томатами, маринованим огірком та каперсами. Подається із соусом чимічурі та грильованим фінським хлібом.
Нарізаний слайсами запечений на грилі яловичий ростбіф сервірований мікс-салатом та соусом з тунця
Тонко нарізаний лосось, маринований в латиноамериканському стилі (з соком лайму та екзотичними спеціями). Подається з мікс-салатом та томатами чері
Хрусткі чіпси тако з рубленим пряним філе тунця та маринованим імбирем.
Асорті закусок, з сиров'яленим м'ясом, цибулевими кільцями, грінками та чипсами тако , соусом цацики, які смакуватимуть поціновувачам пива.
Асорті закусок, з копченим сомом, слабосоленим лососем, цибулевими кільцями, грінками та чипсами тако , соусом вітело тонато, які смакуватимуть поціновувачам пива.
Свіжий мікс-салат,цвітна капуста, томати чері, авокадо, заправляється соусом на основі анчоусів.
Свіжий мікс салат, биті огірки, печений баклажан, подається із горіховим соусом, кінзою, сезамом та мікрогріном.
Салат із пелюстками запеченого буряка, слабосоленим лососем та сиром філадельфія, битими огірками та печеним гарбузом, заправлений горіховим соусом.
Мікс салат, томати, свіжий огірок та стручкова квасоля, заправляється гірчичним соусом.
Салат із запеченим язиком-гриль, свіжим мікс-салатом, хрустким свіжим огірком та пікантним соусом на основі хрону
Свіжий салат з томатами чері, хрустким сиром брі, міксом салату, полуницею та виноградом заправлений журавлиним соусом.
Вишуканий салат з морськими бейбі восьминога, тигровими креветками, маринованим імбирем, свіжим огірком, болгарським перцем та кінзою. Заправлений ароматною песто.
Мікс-салат, свіжий огірок, авокадо заправляється медово-гірчичним соусом, подається з виногорадом і фундуком та пряним йогуртом.
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус та подається з карамелізованою цибулею
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус та тушкована яловичина, подається з карамелізованою цибулею.
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус, томлене яловиче м`ясо, перець чилі та подається з карамелізованою цибулею.
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус і пряна яловича шинка тривалого копчення та подається з карамелізованою цибулею
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус і лосось гравлакс та подається з карамелізованою цибулею
Мегасирна аргентинська піца з двох коржів тіста та ідеальним поєднанням величезної кількості сирів, що є "сирним секретом" та кулінарною власністю ТМ "FUGAZZETA", до якої додається томатний соус, сезонні овочі і курка та подається з карамелізованою цибулею
Ніжний вершковий соус, сир моцарела, фісташки та фундук, заправляється горіховим соусом.
Найпопулярніша римська піца відомого італійського піцайоло Бончо. Ніжний вершковий соус, хрустка панчета, сир моцарела та секретний інгредієнт від Бончо.
Класична італійська піца зі шматочками курки, беконом, томатами чері, міксом салату та соусом Цезар
Авторська піца з креветками темпура та моцарелою, на основі вершкового соусу. Подається з крем-сиром Філадельфія, мікс салатом та пармезаном.
Класична італійська піца з вершковим соусом, з білими грибами, печерицями, томатами чері моцарелою та пармезаном
Італійська піца з чотирьма видами м'яса (салямі, шинка,пастрамі, бекон)
Класична італійська піца з сиром моцарела, томатами та міксом зелені
Класична італійська піца з сирами чеддер, моцарелла, горгонзола та пармезан
Класична італійська піца з томатним соусом, гострою салямі, перцем Чилі, сиром моцарела, коктейльними томатами, пармезаном і міксом салату
Авторська піца з телятиною пастрамі та моцарелою, на основі соусу чімічурі, подається з томатами чері та листям салату.
Страва походить з регіону Монтеррей Мексики, яку готували лише у святкові дні, так як телячі щічки вважали делікатесом та подавали найближчим гостям свого дому, тому що корова велика, а щічки тільки дві. Синя ферментована капуста, томатна сальса, маринована синя цибуля та соус деміглас . Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля . Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Стало відомим у світі завдяки Каліфорнії, прогулюючись променадою вздовж узбережжя, амігоси насолоджувались смачними тако з креветками. Томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Синя ферментована капуста, томатна сальса, маринована синя цибуля та соус деміглас . Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Хрусткий баклажан, синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Одна із найстародавніших страв Латинської Америки, одним з перших європейців, який її скуштував був Христофор Колумб. Синя ферментована капуста, томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі та гуакамоле.
Пікантний суп із томатами конкасе, перцем чилі, печерицями, перепелиними яйцями, імберем та кінзою.
Густий наваристий суп на основі яловичого бульйону з м'ясом телятини, грибами, квасолею, орегано та томатами конкасе. Подається з паляничками тако.
Легкий італійський суп на основі курячого бульйону з броколі, цвітною капустою, стручковою квасолею, бобами едамаме, морквою бейбі. Заправляється олією з в'ялених томатів
Пряне різотто з овочами, подається з сиром пармезан та мікрогріном.
Традиційне італійське різотто з білими грибами, сиром маскарпоне та соусом з білих грибів. Подається з зеленню та сиром пармезан
Традиційна італійська паста з п'яти вишуканих сирів (горгонзола, чедер, маскарпоне, пармезан, бергадер)
Паста з вершковим соусом та смаженим беконом. Подається зі сублімованим жовтком та пармезаном.
Паста з дрібно рубленою телятиною в аргентинському томатно-пряному соусі та подається з сиром пармезан
Ніжна та ароматна італійська паста з шматочками грильованого курячого філе, заправлена вершковим соусом. Подається із зеленню та сиром пармезан
Вишукана паста з морепродуктів (тигрові креветки, бейбі восьминога) заправлена соусом на вибір (томатним або вершковим). Подається із зеленню та сиром пармезан
Ароматна паста з лісовими грибами заправлена овочевим соусом деміглас на основі копченої груші та сиром пармезан
Традиційна аргентинська страва з пікантної м'ясної начинки з томленої яловичини, загорнутої у рулет з хрусткої тортильї
Страва південноамериканської кухні, рагу з яловичини, червоної квасолі, з гострим перцем, кукурудзою та приправами, посипається чорним шоколадом
Ніжні яловичі щоки, тушковані у червоному вині, подаються із соусом деміглас.
Ніжний тушкований язик в грибному демігласі подається на картопляному пюре
Подається із квасолевим пюре
Подається із квасолевим пюре
Соковита яловича котлета, подається в легкій та хрусткій піті в поєднанні з авторськими соусами, свіжим салатом та томатами.
Кальмар гриль на подушці соусу чимічурі, подається з брюсельською капустою у грибному демігласі та пряним овочевим пюре.
Страва сицилійської кухні, у перекладі з італійської ‘’маленькі апельсинки’’. Рисово-сирні кульки з креветкою подаються у соусі біск.
150/ 125
Медальйони із свинини, обгорнуті панчеттою під соусом із маринованого зеленого перцю, подаються на подушці соусу із пряних трав та гратеном.
270/ 100/ 50 г М'ясисті свинні ребра глазуровані медом та гірчицею, подаються із запеченою картоплею та кукурудзою
Кукурудза запечена під сирним соусом, подається із пармезаном.
Іспанський десерт, який готують на основі крем сиру
Ніжний чізкейк з крем сиру та кокосового молока, на основі хрусткого тіста сабле, подається з вишневим компоте.
Мигдалево-шоколадний торт із вершковим кремом з нотками лікеру Амаретто.
Мигдалевий десерт з начинкою
Пікантно-солонуватий карамельний чізкейк із фундуком, у хрусткому сабле (печиво) з льоном та сезамом
Аргентинський соус для смаженого м'яса (кінза, тим'ян, петрушкаа, сік лимону та олія)
Латиноамериканський соус на основі дрібно нарізаного манго та зелені із додаванням олії та лимонного соку
Латиноамериканський соус на основі дрібно нарізаного ананасу та зелені із додаванням олії та лимонного соку
Гостро-солодкий соус на основі перцю чілі, меду та соку лимону
Контактні дані
Робочий час
Стало відомим у світі завдяки Каліфорнії, прогулюючись променадою вздовж узбережжя, амігоси насолоджувались смачними тако з креветками. Томатна сальса та маринована синя цибуля. Подається з перцем чилі та гуакамоле.